Otologie

Otologie

Editura Tehnica
42,51 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2002; ISBN : 973-31-2081-2

Recenzie Otologie

Otologia este acea ramura a medicinei umane care se ocupa cu studiul si explorarea analizatorului acustico-vestibular, precum si cu diagnosticarea si tratamentul bolilor regiunii auricolotemporopetroase. Alegerea corecta a strategiei diagnostice si a celei terapeutice necesita cunostinte precise, motiv pentru care autorii au abordat o prezentare sintetica si schematica a patologiei urechii, a nervului cohlear, a nervului vestibular si a nervului facial, insotita totodata de notiuni fundamentale de anatomie, embriologie, fiziopatologie, semiologie, sindroame si metode de explorare ale aparatului acustico-vestibular. Lucrarea de fata pune la dispozitia medicului practician un instrument de lucru rapid si eficient.

Cartea "Otologie" a fost publicata in categoria Medicina / ORL si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Traian Ataman si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Otologie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Otologie" este de 42.51 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Otologie

Produse similare si recomandari

Cazuri rare in ORL
Alina Bacalbasa
56.70 RON
Tratamentul in ORL
Alina Bacalbasa
31.50 RON
Aspecte de ORL pediatrie
Mihai Buruiana, Dan Gheorghe, Nicolae Mustatea, Andrei Buruiana
8.91 RON
Bolile aparatului respirator
Paul Leophonte
10.80 RON
Algiile cranio-cervico-faciale
Dr. Maria Beuran, Prof. Dr. Danila Cinca
15.00 RON
Examinarea otorinolaringologica
Traian Ataman
23.44 RON
Stenoze cicatriciale laringo-traheale
Mihai Buruiana, Dan Gheorghe, Nicolae Mustatea, Andrei Buruiana
17.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Otologie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Traian Ataman

Traian Ataman a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Chirurgia otologica, Examinarea otorinolaringologica, Anatomia aparatului acustico-vestibular, Colesteatomul urechii medii : Aspecte clinice si terapeutice, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter