O suta si una de povestiri trasnite

O suta si una de povestiri trasnite

Editura Paideia
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie O suta si una de povestiri trasnite

„În din Întru din Întrupare e ca figurina cea mică din păpuşa rusească multiplu şi desfăşurat întrupată – Medicii ar zice: fetus în fetu. Logicianul s-ar gândi poate la silogism, un silogism în picaj care aterizează forţat pe termenul mediu şi avortează concluzia. Imaginea mea este aceea a şarpelui muşcându-şi coada. Te plângi de aerofagie? Evită a pronunţa cu voce tare secvenţa: «În din Întru din Întrupare» Ar fi cea mai eficace reacţie de apărare.”

Vasile Tonoiu

Cartea "O suta si una de povestiri trasnite" a fost publicata in categoria Beletristica / Nuvele si povestiri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Vasile Tonoiu si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea O suta si una de povestiri trasnite prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O suta si una de povestiri trasnite" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret O suta si una de povestiri trasnite

Produse similare si recomandari

Moara cu noroc
Ioan Slavici
8.00 RON
Mara
Ioan Slavici
10.00 RON
Nuvele si povestiri
Barbu Stefanescu Delavrancea
11.00 RON
O faclie de Paste
Ion Luca Caragiale
8.00 RON
La Vulturi ! Editia a III - a
Gala Galaction
12.00 RON
Momente,schite,teatru,nuvele
Ion Luca Caragiale
7.50 RON
Nuvele si povestiri
Ion Luca Caragiale
15.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O suta si una de povestiri trasnite. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vasile Tonoiu

Vasile Tonoiu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, In cautarea unei paradigme a complexitatii, Masti si oglinzi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter