Osteoporoza

Osteoporoza

3,60 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Osteoporoza

Cartea "Osteoporoza" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Emil Radulescu si a fost publicata de editura Viata si sanatate. Se poate cumpara cartea Osteoporoza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Osteoporoza" este de 3.6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Osteoporoza

Produse similare si recomandari

Skinny bitch
Rory Freedman, Kim Barnouin
19.90 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON
Clinica Mayo
Dr. Scott C. Litin
199.00 RON
Dieta pentru reducerea colesterolului
Catherine Jones
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Osteoporoza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Emil Radulescu

Emil Radulescu a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Adio tigari, Ai grija de inima ta, Alimentatia inteligenta, Cancerul de prostata, Ceva in plus despre surplus, Diabetul la adulti si copii, Intrebari controverse si obiectii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter