Ortodoxie si modernitate. O introducere

Ortodoxie si modernitate. O introducere

Editura Eikon
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Universitas
Seria: Theologia Socialis 9

Recenzie Ortodoxie si modernitate. O introducere

Acest eseu pledeaza cu insistenta pentru inceperea unui dialog serios intre Ortodoxie si modernitate. El este si un indemn la iesirea din comoditatea pe care o ofera prejudecatile si mai ales necunoasterea. Ca de atatea ori in logica profunda a lucrurilor spirituale, dialogul cu modernitatea se poate dovedi in cele din urma o sansa reala de a ne regasi critic pe noi insine, etapa obligatorie in misiunea credibila de azi si de maine a Bisericii Ortodoxe a lui Hristosin mijlocul lumii, moderne sau nu.

Cartea "Ortodoxie si modernitate. O introducere" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Pantelis Kalaitzidis si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Ortodoxie si modernitate. O introducere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ortodoxie si modernitate. O introducere" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9789737573094
Pagini: 264
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ortodoxie si modernitate. O introducere

Produse similare si recomandari

Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Sfantul Pavel
Arthur Darby Nock
22.00 RON
Teologia vie in ortodoxie
Puhalo I.P.S. Lazar
15.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ortodoxie si modernitate. O introducere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Pantelis Kalaitzidis

Deocamdata in afara de "Ortodoxie si modernitate. O introducere", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Pantelis Kalaitzidis.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter