Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II : Reconstructia unei identitati publice

Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II : Reconstructia unei identitati publice

Editura Eikon
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Universitas
Seria: Theologia Socialis 8

Recenzie Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II : Reconstructia unei identitati publice

Intrarea in vigoare a Legii privind libertatea religioasa si regimul general al cultelor, in 2007, si adoptarea noului statut BOR, in 2008, inseamna incheierea tranzitiei in ceea ce priveste prezenta religiei in spatiul public romanesc la nivel normativ. Cu toate acestea, provocarile inceputului de mileniu incep sa-si faca simtita prezenta, asa cum o dovedeste recenta disputa pe tema pasapoartelor biometrice sau polemica pe marginea unor subiecte precum religia ca disciplina de invatamant ori statutul simbolurilor religioase in scolile publice. Ne aflam, asadar, intr-un moment in care un bilant al anilor trecuti din 1989 este mai mult decat necesar. Cartea de fata vine in intampinarea acestui moment de cumpana care se doreste insa si un corectiv pentru viitor. (Radu CARP)

Cartea "Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Iuliana Conovici si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9789737572646
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II : Reconstructia unei identitati publice

Produse similare si recomandari

Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Sfantul Pavel
Arthur Darby Nock
22.00 RON
Teologia vie in ortodoxie
Puhalo I.P.S. Lazar
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II : Reconstructia unei identitati publice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Iuliana Conovici

Pe langa "Ortodoxia in Romania postcomunista. Volumul II : Reconstructia unei identitati publice", autorul Iuliana Conovici a publicat si Ortodoxia In Romania postcomunista. Reconstructia unei identitati publice (vol. I), aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter