Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42

Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 42 din seria Idei Creative

Recenzie Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42

Hartia este o materie prima care are probabil cele mai multe si mai variate intrebuintari pentru iubitorii de arta hobby.

Aceasta carte reuneste diverse idei si tehnici pentru prescolari si scolari: ruperea hartiei, tesutul cu fasii din hartie, decorarea ornamentelor cu margele termo-adezive. Confectionarea ornamentelor din paginile urmatoare dezvolta aptitudinile manuale ale copiilor, iar obiectele realizate sunt jucarii amuzante care se pot oferi si in dar  la diverse ocazii.

Recomandam aceasta carte in special gradinitelor si scolilor, deoarece materialele necesare sunt putine, iar copiii se vor amuza cu siguranta in timpul confectionarii figurinelor si ornamentelor.

Cartea "Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sybille Rogaczewski-Nogai si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Pagini: 32
Format: 165 x 195 x 3 mm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42

Produse similare si recomandari

Ce-si doresc femeile
Roxana Melnicu, Dana Verescu
9.90 RON
Ghidul motociclistului
Charles Everitt, Darwin Holstrom
30.00 RON
Tehnica invatarii rapide
Sheila Ostrander
22.00 RON
Fii ispititoare, dar nu te tine tare...
Cindy Pan, Bianca Dye
37.06 RON
Frumusetea o realitate la indemana
Rodica Manole
5.90 RON
TOTUL DESPRE CEAI, CAFEA, CACAO
Oana Stefanescu
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sybille Rogaczewski-Nogai

Deocamdata in afara de "Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sybille Rogaczewski-Nogai.

Idei Creative

Ornamente din hartie si margele termo-adezive - Idei Creative vol. 42
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter