Originea lumii

Originea lumii

Editura Art
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Desenul din covor

Recenzie Originea lumii

Într-o zi bună zi, Felipe Díaz, un intelectual chilian strălucit, angajat politic, dar aventurier, afemeiat şi petrecăreţ, este găsit mort în apartamentul său din Paris de către doctorul Patricio Illanes. Acesta, un tip sever, mai în vârstă, are un mariaj fericit cu Silvia, mult mai tânără decât el, amândoi fiind prieteni apropiaţi ai lui Felipe.

Pornind de la această moarte suspectă şi de la o vagă suspiciune, care ia proporţii în mintea bătrânului medic, se ţese emoţionanta poveste a unei iubiri ascunse şi a unei gelozii incontrolabile, desclanşându-se astfel un adevărat demers detectivistic: bătrânul investighează atât viaţa lui Felipe, cât şi pe cea a Silviei, dar şi cotloanele neumblate ale sinelui, care adăpostesc o pasiune defulată.

Patricio ajunge pe un teritoriu imprevizibil şi alunecos, unde raţiunea, care îl stăpânise mereu, pare că se pierde pentru totdeauna. Finalul este unul surprinzător atât pentru el, cât şi pentru cititor, prins în labirintul fantasmelor.

"Am reuşit să scap din acei douăzeci şi doi de metri pătraţi şi din ghearele Grasului, să evadez literalmente, fără să mai fiu nevoit, astfel, să iau şi oribilul desen cu mine. Am ajuns..." Continuare...

"Poate că îşi spusese, a zis doctorul, în acel moment decisiv, contemplând flaconul cu pastile, contemplându-1 şi contem-plându-se, că era exemplul perfect de intelectual..." Continuare...

Cartea "Originea lumii" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jorge Edwards si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Originea lumii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Originea lumii" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-973-124-719-9
Pagini: 200
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Originea lumii

Produse similare si recomandari

Ispita
Jackie Collins
29.90 RON
Picatura de aur
Michel Tournier
22.99 RON
Tinutul fierului
Holly Black
39.99 RON
Cronicile martiene
Ray Bradbury
35.89 RON
Secretele baietilor
Mcpherson Ann
19.90 RON
Misterul cartilor de joc
Jostein Gaarder
22.90 RON
Nimic nu e intamplator
Dean Koontz
37.01 RON
Jurnalele unei prostituate de lux
Nora Roberts
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Originea lumii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jorge Edwards

Pe langa "Originea lumii", autorul Jorge Edwards a publicat si Casa lui Dostoievski, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter