Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari

Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari

Editura MAST
13,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari

ISBN: 973-978-67-9-0;Aparitie: 2006

Cu explicatiile concise dar mai ales cu exemplificarile grafice de o aleasa calitate cartea ne initiaza,pornind de la simplu si ajungand la detaliu,in arta realizarii de figuri felurite obtinute prin indoirea si plierea hartiei.

Din nefericirea aceasta carte nu s-a mai re-editat si nu este disponibila pentru comercializare.

Va putem recomanda, de la aceeasi editura:

 

Cartea "Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Origami si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Zulal Ayture-Scheele si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari" este de 13.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari

Produse similare si recomandari

Lumea fermecata origami - animale din hartie
Zulal Ayture-Scheele
22.50 RON
Origami-minunate figuri din hartie plisata
Zulal Ayture-Scheele
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Origami-constructii din hartie pentru cei mici si cei mari. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Zulal Ayture-Scheele

Zulal Ayture-Scheele a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Origami-minunate figuri din hartie plisata, Lumea fermecata origami - animale din hartie, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter