Origami : Cele mai frumoase modele origami va incanta si va inspira

Origami : Cele mai frumoase modele origami va incanta si va inspira

Editura MAST
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789731822440;An apariĊ£ie: 2009;Numar de pagini: 127 pagini

Recenzie Origami : Cele mai frumoase modele origami va incanta si va inspira

Contine mai mult de 30 de modele dintre cele ami frumoase la nivel mondial,inclusiv capodopere japoneze traditionale,designuri orientale contemporane si cele mai bune origami occidentale.

Cele mai vechi dovezi ale paper-folding (Origami) în Europa este o imagine cu o mica barca de hârtie în Tractatus de sphaera mundi, de la 1490. Exista, de asemenea, dovezi ale unei caseta de hârtie taiate si îndoite din 1440. Este probabil sa gasim origami mult mai devreme în partea de vest, pornind de la mauri, insa nu se stie daca a fost descoperit în mod independent sau cunoasterea origami a venit de-a lungul traseului de matase.

Cartea "Origami" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Origami si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Origami prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Origami" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: origami

Pret Origami : Cele mai frumoase modele origami va incanta si va inspira

Produse similare si recomandari

Lumea fermecata origami - animale din hartie
Zulal Ayture-Scheele
22.50 RON
Origami-minunate figuri din hartie plisata
Zulal Ayture-Scheele
35.00 RON
  

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Origami : Cele mai frumoase modele origami va incanta si va inspira. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter