Orientarea sociala si managementul social in actiune

Orientarea sociala si managementul social in actiune

Editura Tritonic
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Administratie publica

Recenzie Orientarea sociala si managementul social in actiune

Managementul orientarii sociale se contureaza, sub ochii nostri, ca o disciplina stiintifica in devenire, axata pe un ansamblu de cunostinte sistematizate necontenit in functie de experienta - pozitiva si, mai ales, negativa - a managerilor sociali.
In conditiile economiei de piata managementul in administratia publica nu se poate profesa doar cu ajutorul zestrei native, ci este nevoie de folosirea unor metode si tehnici specifice care se invata si se utilizeaza in practica.

Ramanerea in urma a progresului social fata de cel tehnico-stiintific reprezinta una din contradictiile globale ale lumii contemporane, de unde si nevoia cardinala ce subiectii managementului social - toate popoarele care traiesc pe Pamant si institutiile lor sociale, politice si economice - sa reactioneze in mod adecvat la posibilitatile ce li se ofera, prin adaptarea dezvoltarii sociale la conditiile naturale externe si ale mediului tehnic in permanenta schimbare. - Prof. univ. dr. D. H. C. Ion Petrescu

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Orientarea sociala si managementul social in actiune", publicata in 2 categorii, Economie / Management, Sociologie / Sociologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Carmen Elena Lis si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Orientarea sociala si managementul social in actiune prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Orientarea sociala si managementul social in actiune" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-8320-75-5
Pagini: 128
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Orientarea sociala si managementul social in actiune

Produse similare si recomandari

Raspunsul lor.. da
Rogher Fisher, Bruce Patton, William Ury
22.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON
Managementul Operatiunilor. Editia a V - a
Nigel Slack, Robert Johnston, Stuart Chambers
170.00 RON
Cum sa devii manager de succes
Michael Morris
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Orientarea sociala si managementul social in actiune. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carmen Elena Lis

Deocamdata in afara de "Orientarea sociala si managementul social in actiune", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Carmen Elena Lis.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter