Ordinea publica in Uniunea Europeana

Ordinea publica in Uniunea Europeana

40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Ordinea publica in Uniunea Europeana

Traim intr-o lume in care, pe langa dezvoltarea puternica a democratiei apare ca o necesitate obiectiva consolidarea structurilor de ordine publica si siguranta nationala, care sunt de fapt garantii ale unei reale existente a statului de drept.

Acestei idei grefata pe conceptele Uniunii Europene am dedicat lucrarea mea, care se adreseaza specialistilor dar si cititorilor care doresc sa cunoasca acest domeniu interesant si util social.

Cartea "Ordinea publica in Uniunea Europeana" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept comunitar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Eva Gal si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Ordinea publica in Uniunea Europeana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ordinea publica in Uniunea Europeana" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-973-127-804-9
Pagini: 510
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: ordine publica , uniunea europeana

Pret Ordinea publica in Uniunea Europeana

Produse similare si recomandari

Primarul in Romania si Uniunea Europeana
Mihai Cristian Apostolache
45.00 RON
Dreptul Uniunii Europene. Editia 3
Gilbert Gornig, Ioana Eleonora Rusu
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ordinea publica in Uniunea Europeana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eva Gal

Deocamdata in afara de "Ordinea publica in Uniunea Europeana", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eva Gal.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter