Si orchestra canta... : Dragostea care a supravietuit Titanicului

Si orchestra canta... : Dragostea care a supravietuit Titanicului

Editura Allfa
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Si orchestra canta... : Dragostea care a supravietuit Titanicului

100 de ani după scufundarea Titanicului, cea mai cumplită tragedie navală a secolului XX scoate în continuare la iveală poveşti dramatice. Una dintre acestea este şi povestea lui Jock Hume – bunicul autorului Christopher Ward –, care avea doar 21 de ani atunci când a devenit o victimă a celebrei nave de pasageri. Violonist în orchestră, Jock moare ca un erou alături de colegii săi, cântând până în ultima clipă. Ce rămâne în urma lui este istoria tulburătoare a trei generaţii marcate de eveniment. Cartea de faţă este un produs al amintirilor, dar şi al cercetărilor amănunţite. Christopher Ward, nepotul lui Jock Jume şi al logodnicei acestuia, Mary Costin, povesteşte drama familiei sale. O poveste de dragoste interzisă, înconjurată de minciuni, indiferenţă şi trădare, o demonstraţie a faptului că, de cele mai multe ori, viaţa bate filmul.

Christopher Ward şi-a făcut debutul în presă la vârsta de 17 ani, când a început să lucreze pentru Evening Chronicle din Newcastle. La 21 de ani a devenit jurnalist pentru Daily Mirror, unde şi-a desfăsurat activitatea timp de optsprezece ani. La 42 de ani s-a retras din lumea gazetărească, devenind fondatorul agenţiei de publicitate Redwood Publishing. În prezent locuieşte în Scottish Borders, la aproximativ 100 de km de Dumfries, locul de naştere al bunicului său, Jock Hume.

"Faptul că mama lui Mary Costin lucra pentru o firmă de avocaţi nu avea să-i aducă lui Andrew Hume decât ghinion. Hume credea în mod greşit că familia Costin nu este una prea deşteaptă,..." Continuare...

"în septembrie 1914, Kate nu îşi mai văzuse părinţii şi nu mai vorbise cu ei de un an - de când tatăl ei o bătuse cu un bici, iar mama vitregă o lovise cu un baston cu cap de..." Continuare...

Cartea "Si orchestra canta..." a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Christopher Ward si a fost publicata de editura Allfa. Se poate cumpara cartea Si orchestra canta... prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Si orchestra canta..." este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-724-400-0
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Si orchestra canta... : Dragostea care a supravietuit Titanicului

Produse similare si recomandari

Mostenitorii
William Golding
35.89 RON
Fiica lui Mistral
Judith Krantz
34.90 RON
Dincolo de pasiune
Paullina Simons
22.00 RON
Originea lumii
Jorge Edwards
19.90 RON
Joc de carti in zori
Schnitzler Arthur
19.95 RON
La dolce vita
Elizabeth Adler
21.00 RON
Scandalul premiilor Nobel
Andrei Dorobantu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Si orchestra canta... : Dragostea care a supravietuit Titanicului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Christopher Ward

Deocamdata in afara de "Si orchestra canta... : Dragostea care a supravietuit Titanicului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Christopher Ward.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter