Orasul de sticla : Instrumente mortale. Cartea a treia

Orasul de sticla : Instrumente mortale. Cartea a treia

Editura Leda
49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 3 din seria Instrumente mortale

Recenzie Orasul de sticla : Instrumente mortale. Cartea a treia

Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?

Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat — în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge?

Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze – indiferent de preţul pe care va trebui sa-l plateasca?

CASSANDRA CLARE s-a născut la Teheran, în Iran, din părinţi americani. O mare parte din copilărie şi-a petrecut-o călătorind; până să împlinească zece ani, a locuit în Anglia, Franţa şi Elveţia. Cum familia ei se muta frecvent, cărţile au fost prietenii ei cei mai buni – nu mergea nicăieri fără să aibă cu ea o carte. După încheierea studiilor, Cassie a locuit la Los Angeles şi New York, unde a lucrat la diverse reviste. În 2004, inspirată de peisajul urban al Manhattanului, locul ei favorit, a început să scrie Orasul Oaselor, acesta fiind romanul ei de debut.

Cartea "Orasul de sticla" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Cassandra Clare si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Orasul de sticla prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Orasul de sticla" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-349-6
Pagini: 480
Format: 15 x 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Orasul de sticla : Instrumente mortale. Cartea a treia

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Orasul de sticla : Instrumente mortale. Cartea a treia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cassandra Clare

Cassandra Clare a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Ingerul mecanic, Orasul de cenusa : Instrumente mortale. cartea a doua, Orasul oaselor : Instrumente mortale. Cartea intai, Printul mecanic, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Instrumente mortale

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter