Oracolul

Oracolul

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Oracolul

Cartea "Oracolul" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Valerio Massimo Manfredi si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Oracolul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Oracolul" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Oracolul

Produse similare si recomandari

Darling Lilly
Michael Connellly
23.00 RON
Amoc. Obsedatul
Stefan Zweig
29.99 RON
Tainele noptii
Amanda Quick
24.90 RON
Azucena noaptea
Adolfo Puerta Martin
22.99 RON
Datorie de capitan
Richard Phillips, Stephan Talty
24.90 RON
S-au cunoscut in Zanzibar
Helen Conrad
6.00 RON
Indeplineste-mi dorinta
Ann Thompson Dean
8.00 RON
Testamentul lui Sherlock Holmes
Bob Garcia
39.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Oracolul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valerio Massimo Manfredi

Valerio Massimo Manfredi a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Akropolis. Mareata epopee a Atenei (R), Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet), Faraonul nisipurilor, Idele lui martie, Imparatia dragonilor, Talismanul Troiei, Tiranul, Ultima legiune, Akropolis. Mareata epopee a Atenei, Armata pierduta, Idele lui Martie, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter