Oracolul din Stambul

Oracolul din Stambul

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Strada Fictiunii Bestseller

Recenzie Oracolul din Stambul

În vara lui 1877, la naşterea Eleonorei, semnele se adună deasupra Constanţei: un stol de pupeze purpurii, Steaua Nordului aliniată cu Luna, o furtună şi invazia armatei ţariste – la Marea Neagră pare a se împlini o veche profeţie. Crescută de tatăl ei, Yakob, negustor de covoare, şi de mama vitregă, Ruxandra, Eleonora Cohen este un copil-minune, dăruit cu o voinţă nemaivăzută. La doar opt ani, Eleonora ajunge pe malurile Bosforului, la răscruce de lumi, unde începe o nouă viaţă. Când excentricul Sultan Abdulhamid al II-lea o numeşte sfătuitoarea sa de taină, drumul măririi şi al bogăţiei i se deschide ameţitor în faţă.

„Intriga politică, frământările istorice şi misticismul oriental se împletesc într-un roman bine scris, îmbibat de realism magic.“ - Mercury News

„Un debut plin de lirism… Un roman captivant, care reuşeşte să surprindă farmecul misterios al Istanbulului.“ - Kirkus Reviews

Michael David Lukas s-a născut în 1979, în Statele Unite ale Americii, şi a studiat literatură comparată la Brown University şi scriere creativă la University of Maryland. A fost bursier Fulbright, a locuit în Turcia, Israel şi Tunisia, unde a studiat limba arabă, iar articolele lui au fost publicate în Virginia Quarterly Review, Slate, National Geographic Traveler şi Georgia Review. Oracolul din Stambul (The Oracle of Stamboul, 2011) este primul lui roman şi a fost tradus în Italia, Germania, Turcia, Serbia şi Ungaria.

Cartea "Oracolul din Stambul" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Michael David Lukas si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Oracolul din Stambul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Oracolul din Stambul" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-366-9
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Oracolul din Stambul

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Oracolul din Stambul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michael David Lukas

Deocamdata in afara de "Oracolul din Stambul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Michael David Lukas.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter