Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole

Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole

Editura Ceres
7,63 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole

Cartea "Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole" a fost publicata in categoria Agricultura / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mihai Berca si a fost publicata de editura Ceres. Se poate cumpara cartea Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole" este de 7.63 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole

Produse similare si recomandari

Daunatori in casa si gradina
Untersteiner Hubert
11.50 RON
Cresterea porcilor. Manual
Liz Shankland
35.00 RON
Gradinaritul in zonele urbane
David Tracey
14.50 RON
101 informatii esentiale. Bonsai
Harry Tomlinson
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Optimizarea tehnologiilor la culturile agricole. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Berca

Mihai Berca a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Agricultura in tranzitie : Studii si articole (1998-2001), Agrotehnica : Transformarea moderna a Agriculturii (varianta pe CD), Agrotehnica - Transformarea moderna a Agriculturii (CD inclus), De la genom la boala vacii nebune, Ingineria si managementul resurselor pentru dezvoltare rurala : romana-engleza, Managementul integrat al buruienilor, Teorie si practica in biotehnologii genetice.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter