Opere alese

Opere alese

14,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007 Numar de pagini : 600

Recenzie Opere alese

Considerat primul mare scriitor al Transilvaniei,creator complex,exceptional nuvelist,romancier,Ioan Slavici intregeste in chip fericit peisajul literar din a doua jumatate a sec. XIX-lea,alaturi de mari clasici ai literaturii romane.Naratiunile slaviciene se bazeaza pe cunoasterea profunda a sufletului omenesc,autorul identificandu-se parca personajele sale,cu modul lor de a gandi,de a se misca si simti.Nuvelistul a intrepatruns in scrierile sale iubirea de adevar,iubirea de dreptate,buna-credinta si sinceritatea,fara de care orice fapta,oricat de frumoasa ar fi se transforma in faratnicie.

Cartea "Opere alese" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Ioan Slavici si a fost publicata de editura Steaua Nordului. Se poate cumpara cartea Opere alese prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Opere alese" este de 14 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Opere alese

Produse similare si recomandari

Casa scarilor
Corina Bernic
10.00 RON
Cinci minute pe zi
Lavinia Braniste
18.00 RON
Adela
Garabet Ibraileanu
10.99 RON
Vanzarea de frate
Eugen Barbu
9.00 RON
Viata la tara. Tanase Scatiu
Duiliu Zamfirescu
8.00 RON
Proza (BPT)
Mihai Eminescu
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Opere alese. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Slavici

Ioan Slavici a publicat inca 54 carti prezente in libraria noastra, Basme.Zana zorilor, Ioan Slavici - Opere volumul VIII : Scrieri istorice si etnografice, scrieri sociale si economice, Ioan Slavici. Opere. Volumul VI, Ioan Slavici. Opere. Volumul VII, Mara, Mara, Mara, Mara, Mara, Moara cu noroc, Moara cu noroc si alte nuvele : Cartea de acasa vol. 3, Moara cu noroc, Padureanca si alte nuvele, Moara cu noroc.Budulea Taichii.Popa Tanda, Nuvele, Nuvele (vol. 2), Pacala si ispravile lui, Povesti, Povesti Slavici, Zana Zorilor, Basme, Basme, Basme, Basmele romanilor. volumul VIII, Cele mai frumoase povesti : Mari povestitori romani, FloriĊ£a din codru, Gura satului. Nuvele : Cartea de acasa vol. 42, Inchisorile mele, Ioan Slavici - opera literara-VII volume, Ioan Slavici. Opere. Volumele I - II, Ioan Slavici. Opere. Volumele III - IV, Ioan Slavici. Opere. Volumul V, Mara, Mara, Mara, Mara, Mara (BPT), Moara cu noroc, Moara cu noroc, Moara cu noroc, Moara cu noroc (BPT), Nuvele : Alexandru Lapusneanu, Moara cu Noroc, NUVELE, Nuvele, Nuvele (moara cu noroc. popa tanda. budulea taichii), Pacala in satul lui, Pacala in satul lui. Invat sa citesc!, Padureanca , Povesti, Povesti, Primele si ultimele, Scrieri esentiale volumele i-v, Zana zorilor, Zana Zorilor si alte basme, Zana-Zorilor si alte povesti, dintre care primele 19 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter