Operatiunile Melita si Eterul : Istoria Europei Libere prin documente de Securitate

Operatiunile Melita si Eterul : Istoria Europei Libere prin documente de Securitate

Editura Compania
70,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 696; Format : 16 x 23 cm; ISBN : 978-973-7841-44-5

Recenzie Operatiunile Melita si Eterul : Istoria Europei Libere prin documente de Securitate

În conglomeratul confuz al comunismului, nici măcar Europa Liberă nu a fost unitară şi univocă : pentru majoritatea românilor, ea aducea o
« gură de aer », apăra de abuzuri şi defula ; pentru cîţiva, era un bun canal de intoxicare ; pentru o mare parte din Securitate, era justificarea perfectă a slujbei şi a diurnelor ; nu sînt puţini nici românii şi străinii pentru care acelaşi post de radio a fost pretext de şantaj, platformă de manipulare, vacă de muls, organ de promovare etc

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Operatiunile Melita si Eterul", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria Europei, Istorie / Servicii secrete, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mihai Pelin si a fost publicata de editura Compania. Se poate cumpara cartea Operatiunile Melita si Eterul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Operatiunile Melita si Eterul" este de 70 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Operatiunile Melita si Eterul : Istoria Europei Libere prin documente de Securitate

Produse similare si recomandari

Armata, Maresalul si evreii
Alex Mihai Stoenescu
29.99 RON
REVOLUTIA ROMANA
54.90 RON
Cronica tarilor rusi
David Warnes
42.50 RON
Procesul de la Nurnberg
Joe J. Heydecker, Johannes Leeb
36.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Operatiunile Melita si Eterul : Istoria Europei Libere prin documente de Securitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Pelin

Mihai Pelin a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Deceniul prabusirilor (1940 - 1950) : Vietile pictorilor, sculptorilor si arhitecţilor romani intre legionari si stalinisti, Opisul emigratiei politice : Destine in 1222 de fise alcatuite pe baza dosarelor din arhivele Securitatii, Saptamana patimilor (23-28 IUNIE 1940) : Cedarea Basarabiei si a nordului Bucovinei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter