Opera critica.I Creatorii si lumea lor

Opera critica.I Creatorii si lumea lor

16,08 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Editii critice. Instrumente fundamentale de lucru

Recenzie Opera critica.I Creatorii si lumea lor

Ovidiu Papadima a selectat in vol. Creatorii si lumea lor (1943) textele cele mai reprezentative, din tot ce se publicase anterior in paginile revistelor la care a colaborat, dar mai ales in Gandirea, al carei cronicar literar a fost intre 1932-1938.

Retiparita intr-o a doua editie, substantial redusa ca dimensiuni, sub titlul Scriitorii si intelesurile vietii, culegerea se republica acum in forma finalizata initial de autor, ca un important document al receptarii critice a operei marilor personalitati ale scrisului romanesc din perioada interbelica.

Lucrarea reprezinta primul volum dintr-o serie visata de autor, ce va include si celelalte cronici si articole literare publicate de el de-a lungul timpului. - I. Oprisan

A fost scrisa de Ovidiu Papadima si a fost publicata de editura Saeculum I. O.. Se poate cumpara cartea Opera critica.I Creatorii si lumea lor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Opera critica.I Creatorii si lumea lor" este de 16.08 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-642-278-2
Pagini: 512
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Opera critica.I Creatorii si lumea lor

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Opera critica.I Creatorii si lumea lor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ovidiu Papadima

Ovidiu Papadima a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Anton Pann "Cantecele de lume " si folclorul Bucurestilor, Ghicitoarea : Formele ei de arta, O viziune romaneasca a lumii, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter