Omul fara chip : Incredibila ascensiune a lui Putin

Omul fara chip : Incredibila ascensiune a lui Putin

Editura Pandora-M
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Reality Shock

Recenzie Omul fara chip : Incredibila ascensiune a lui Putin

O biografie incendiara

Vladimir Putin, fost ofiter KGB, avea sa fie propulsat in anul 2000 in fruntea Rusiei, intr-un moment de disperare, de camarila lui Boris Eltin. Aparent lipsit de charisma si fara vreun program politic coerent, Putin se desprinde curand de tutela. Dovedind ca nu este omul de paie pe care si-l dorisera promotorii sai, va incepe sa conduca tara cu  mana de fier. Povestea lui Putin se impleteste cu istoria contemporana a Rusiei si mai ales a unui oras emblematic pentru aceasta istorie: Sankt Petersburg. Metropola rusa va fi martora, odata cu despartirea de trecutul sovietic, la ascensiunea unui ofiter KGB ajuns viceprimar, apoi sef al FSB (urmasa a politiei secrete sovietice) si, in cele din urma, presedinte al celei mai intinse tari din lume.

Povestea lui Putin nu s-a terminat. Poate ca abia incepe...

"Litvinenko fusese un „informator" clasic. în 1998 a ană la o conferinţă de presă televizată, împreună cu patru cole de la poliţia secretă. Au declarat că primiseră misiuni..." Continuare...

"Aglomerarea de orăşele militare, locuinţe pentru membri* flotei nordice a Rusiei, e o lume în ea însăşi, închisă celor din afară şi ostilă faţă de ei, însă în..." Continuare...

Cartea "Omul fara chip" a fost publicata in categoria Beletristica / Biografii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Masha Gessen si a fost publicata de editura Pandora-M. Se poate cumpara cartea Omul fara chip prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Omul fara chip" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1989-16-7
Pagini: 349
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Omul fara chip : Incredibila ascensiune a lui Putin

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Rafael. O viata fericita
Antonio Forcellino
49.90 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Viata lui Chateaubriand
Andre Maurois
24.00 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON
Mircea Eliade
Mircea Handoca
29.90 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Omul fara chip : Incredibila ascensiune a lui Putin. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Masha Gessen

Deocamdata in afara de "Omul fara chip : Incredibila ascensiune a lui Putin", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Masha Gessen.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter