O mie de lumanari

O mie de lumanari

Editura Alcris
4,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie O mie de lumanari

Cartea "O mie de lumanari" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Carolyn Barker si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea O mie de lumanari prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O mie de lumanari" este de 4.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret O mie de lumanari

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

1. O mie de lumanari de broscorici la 04.05.2012

Pippa şi verişoara ei, Rena, n-au fost niciodată prea apropiate,şi acceptă invitaţoa ei de a o vizita în Australia mai ales de dragul iubitului ei frate mai mic, Davy. Doctorii au avertizat-o pe Pippa că probabil Davy n-o să mai apuce primăvara următoare. Ei bine, se gândeşte Pippa cu tristeţe, în felul acesta, cel puţin se poate bucura de primăvara australiană. Totuşi de ce era Rena atât de interesată de Devy ?

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O mie de lumanari. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carolyn Barker

Deocamdata in afara de "O mie de lumanari", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Carolyn Barker.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter