Olimpiada de fizica. Gimnaziu

Olimpiada de fizica. Gimnaziu

Editura Art
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Olimpiada de fizica. Gimnaziu

Lucrarea de fata cuprinde peste 220 de subiecte propuse in cadrul olimpiadelor scolare (clasele a VII - a si a VIII - a), in ultimii 20 de ani.

Subiectele selectionate sunt prezentate, impreuna cu solutii si baremuri de corectura, fiind astfel de un real folos elevilor care vor sa se pregateasca pentru acest gen de competitie, precum si pentru profesorii care pregatesc elevii in cercurile stiintifice, atat pentru olimpiade, cat si pentru alte concursuri de fizica locale, nationale sau internationale.

Lucrarea cuprinde peste 220 de probleme propuse in concurs, impreuna cu rezolvarile in detaliu su punctajele propuse pentru evaluarea raspunsurilor date de elevi.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Olimpiada de fizica. Gimnaziu", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Fizica, Suport scolar / Testare nationala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ioan Toma, Victor Stoica, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Olimpiada de fizica. Gimnaziu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Olimpiada de fizica. Gimnaziu" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-124-500-3
Pagini: 267
Format: 17 x 24,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Olimpiada de fizica. Gimnaziu

Produse similare si recomandari

Probleme de fizica
Cristina Onea, Ion Toma, Rodica Ionescu-Andrei
19.00 RON
Fizica. Exercitii si probleme
Alice Stan, Luminita Dinescu, Maria Dinica
20.00 RON
Sinteze Fizica 2. Termodinamica
Hripsime Ceamurian
10.00 RON
Sinteze Fizica 3. Electricitate si optica
Hripsime Ceamurian
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Olimpiada de fizica. Gimnaziu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ioan Toma

Deocamdata in afara de "Olimpiada de fizica. Gimnaziu", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ioan Toma.

Victor Stoica

Deocamdata in afara de "Olimpiada de fizica. Gimnaziu", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Victor Stoica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter