Odontologie. Practica moderna

Odontologie. Practica moderna

Editura Nasticor
42,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Odontologie. Practica moderna

Odontologia. Practica moderna a fost alcatuita, reiesind din noul plan de studii si este destinata studentilor facultatii de stomatologie la obiectul "Stomatologie terapeutica". Scopul acestei lucrari este prezentarea studentilor si medicilor stomatologi a unor aspecte moderne ale stomatologiei practice pentru unificarea interventiilor terapeutice, care asigura niste rezultate previzibile, comparabile si reproductibile.

Acest manual contine 11 capitole. La elaborarea manualului respectiv au fost examinate minutios multe concepte traditionale, valabile si astazi, dara a fost realizat un abord conceptual si de baza materiala, conform etapei contemporane de dezvoltare a stomatologiei, au fost caracterizate cele mai moderne materiale de obturatie etc.

Pentru a fi cat mai didactic, autorii au recurs la o bogata bibliografie.
Primele capitole, care trateaza despre embriologia, histologia, anatomia functionala a dintilor, pot fi folositoare si la catedra de anatomie normala si la cea de histologie.

Cartea "Odontologie. Practica moderna" a fost publicata in categoria Medicina / Stomatologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Corneliu Nastase, Gheorghe Nicolau, Valentina Nicolaiciuc, Alexei Terehov, si a fost publicata de editura Nasticor. Se poate cumpara cartea Odontologie. Practica moderna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Odontologie. Practica moderna" este de 42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-9975-9857-9-6
Pagini: 448
Format: 17,5 x 24,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Odontologie. Practica moderna

Produse similare si recomandari

Ortodontie practica. Aparatele ortodontice
Lidia Boboc, Dragos Stanciu, Anca Temelcea, Anca Stanciu, Radu Stanciu
30.52 RON
Chirurgie generala pentru studentii stomatologi
Corneliu Dragomirescu, Radu Iorgulescu
28.89 RON
Semiologie medicala pentru medicina dentara
Angela Vladan Sopa
26.16 23.54 RON
Bazele clinice si tehnice ale protezarii fixe
Dorin Bratu, Robert Nussbaum
272.50 172.22 RON
Ortodontie si ortopedie dento-faciala
Valentina Dorobat, Dragos Stanciu
45.78 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Odontologie. Practica moderna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Corneliu Nastase

Corneliu Nastase a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Calatorii in timp, Cartea lui Prichindel, Cartea lui Prichindel, Dictionar explicativ scolar, In tara motilor.

Gheorghe Nicolau

Deocamdata in afara de "Odontologie. Practica moderna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gheorghe Nicolau.

Valentina Nicolaiciuc

Deocamdata in afara de "Odontologie. Practica moderna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Valentina Nicolaiciuc.

Alexei Terehov

Deocamdata in afara de "Odontologie. Practica moderna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexei Terehov.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter