Odiseea

Odiseea

28,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:
  • Odiseea
    Editura: Minerva
    Pret: 15.00 RON
  • Odiseea
    Editura: Eduard
    Pret: 7.00 RON

Info

Anul aparitiei : 2007; ISBN : 973-7644-71-8

Recenzie Odiseea

Cand naluca lui Hercule disparu in bezna, navala mortilor deveni atat de mare si vuietul lor atat de asurzitor, incat ingalbenii de teama, cutremurat la gandul ca nu cumva neinduratoarea Persefona sa trimita spre mine capul inconjurat de serpi al teribilei Gorgone, care putea sa te transforme, daca o priveai, in stana de piatra.
Plecai in graba spre corabie si, cum am ajuns, am poruncit lopatarilor sa vasleasca din toate puterile. Stradania lor fu ajutata din plin de o adiere trimisa de zeita, care umfla panza vasului, asa ca inaintam pe valuri cu toata repeziciunea.

"Spune-mi mie muză faptele acelui om iscusit Care după distrugerea Troiei timp îndelungat a pribegit Care a văzut și cunoscut multe obiceiuri și orașe Și pe mare neînchipuite..." Continuare...

"Am intalnit pe urma si naluca neasemuitului Hercule, doar naluca lui, caci el se afla printre nemuritori la ospete si era sotul tinerei Hebe, fiica lui Zeus si a Herei. Hercule, viteazul fara egal,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Odiseea", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Mitologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Homer si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Odiseea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Odiseea" este de 28.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Odiseea

Produse similare si recomandari

Iliada
Homer
27.50 RON
Ciocoii vechi si noi
Nicolae Filimon
16.00 RON
Fat-Frumos din lacrima
Mihai Eminescu
8.00 RON
Lecturile copilariei - clasa a V - a
Lucica Buzenchi
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Odiseea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Homer

Homer a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Iliada, Iliada, Iliada, Iliada, Imnuri : Razboiul soarecilor cu broastele, Odiseea, Odiseea, Odiseea. Batrachomyomachia, Odysseia, Iliada, Odiseea, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter