Odiseea zeilor : Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

Odiseea zeilor : Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

Editura Lifestyle
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Trebuie sa stii

Recenzie Odiseea zeilor : Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

De peste patru decenii, Erich von dAniken scrie si vorbeste sustinandu-si ideea conform careia oamenii si extraterestrii si-au incrucisat drumurile in trecutul indepartat.

Acum, von Daniken exploreaza misterele Greciei Antice!

Cercetarile exhaustive ale celebrului autor al unor bestselleruri sugereaza ca "zeii" din mitologia greaca au fost de fapt extraterestri care au sosit pe Pamant cu mii de ani in urma. Dovezile arheologice si scrierile din antichitate, apartinand unor autori precum Aristotel sau Platon, arata ca acesti zei s-au incrucisat cu oamenii, au efectuat experimente genetice si au creat fapturi "mitice", cum ar fi centaurii si ciclopii. Precum toti cei interesati de Grecia, de intalnirile cu extraterestrii sau de istoria nerostita a civilizatiei, Odiseea zeilor constituie o interpretare fascinanta si revolutionara a siturilor si legendelor Greciei Antice.

"Dacă soarele răsare în vest, verifică-ţi busola! - Zicătoare populară   La finele secolului al VlII-lea î.Hr., în Grecia, trăia un poet al cărui nume este cunoscut..." Continuare...

Cartea "Odiseea zeilor" a fost publicata in categoria Paranormal / Paranormal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Erich von Daniken si a fost publicata de editura Lifestyle. Se poate cumpara cartea Odiseea zeilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Odiseea zeilor" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8309-01-9
Pagini: 232
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Odiseea zeilor : Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

Produse similare si recomandari

Clepsidra cu pasi
Tristan
19.00 RON
Calatorii in afara corpului
Robert A Monroe
27.00 RON
Stiinta contra paranormal?
Radu Olinescu
17.51 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Odiseea zeilor : Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Erich von Daniken

Erich von Daniken a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Istoria se insala : noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautica , Amintiri despre viitor, Amurgul zeilor 2012, Calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor, Intelepciunea pierduta a vechilor civilizatii, Marile enigme ale universului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter