Odiseea. Batrachomyomachia

Odiseea. Batrachomyomachia

Editura Gramar
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 328; ISBN : 978-973-9349-86-4

Recenzie Odiseea. Batrachomyomachia

"Iar când nc scoborârăm la corabie şi la marc, mai întâi de toate traserăm corabia în zeiasca mare, puserăm la neagra corabie catargul şi pânzele şi, luând..." Continuare...

"Ajunserăm dar la ostrovul Eolia1; iar acolo locuia Eol, fiul lui Hippotes", iubit de zeii cei nemuritori, într-un ostrov plutitor, înconjurat de un zid de aramă, nestrăbătut, şi..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Odiseea. Batrachomyomachia", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Mitologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Homer si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Odiseea. Batrachomyomachia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Odiseea. Batrachomyomachia" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Odiseea. Batrachomyomachia

Produse similare si recomandari

Teatru
Ion Luca Caragiale
10.99 RON
Eneida
Publius Vergilius Maro
20.00 RON
Mara
Ioan Slavici
10.00 RON
Teatru
Anton Pavlovici Cehov
19.00 RON
Cartea Junglei
Rudyard Kipling
6.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Odiseea. Batrachomyomachia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Homer

Homer a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Iliada, Iliada, Iliada, Iliada, Imnuri : Razboiul soarecilor cu broastele, Odiseea, Odiseea, Odiseea, Odysseia, Iliada, Odiseea, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter