Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei : Conform noului Cod penal

Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei : Conform noului Cod penal

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei : Conform noului Cod penal

Privită în ansamblul ei, lucrarea Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei constituie o realizare valoroasă a autorului, care tratează în monografie o problematică actuală şi interesantă, la un nivel ştiinţific remarcabil, contribuind la progresul doctrinei penale în materie.

Stilul lucrării este clar, dens, cu multiple contribuţii personale şi idei de natură să clarifice multe dintre chestiunile controversate pe care le ridică problematica vieţii intime a persoanei.

Lucrarea Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei va fi parcursă cu interes de cercetătorii ştiinţifici, de cadrele didactice de specialitate, de cei care lucrează în domeniul dreptului penal, de studenţi, cât şi de publicul larg interesat în cunoaşterea reglementărilor de drept penal.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Coduri, Drept si legislatie / Drept penal, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Ion Ifrim si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-127-723-3
Pagini: 214
Format: A5
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei : Conform noului Cod penal

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei : Conform noului Cod penal. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Ifrim

Deocamdata in afara de "Ocrotirea penala a vietii intime a persoanei : Conform noului Cod penal", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ion Ifrim.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter