Ochiul dragonului

Ochiul dragonului

Editura Paralela45
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: CONEXIUNI

Recenzie Ochiul dragonului

Figura lui Vlad Tepes m-a fascinat inca din copilarie, de la primele lectii de istorie. Remarcabila personalitate a domnitorului muntean, legendar inca din timpul vietii, m-a urmarit, poate ca si pe altii, o lunga perioada de timp. Dar ideea unui roman despre Vlad Tepes mi-a incoltit prin anii `70, inainte sa aud de Bram Stoker si de literatura vampirista. Romanul de fata e in acelasi timp si un omagiu adus in fond unui principe martir care s-a jertfit… pe altarul crestinatatii, al apararii si conservarii valorilor stravechi ale civilizatiei europene, ale moralei si demnitatii unui neam atat de vitregit destinal. (…)

Genul romanesc ar fi scutit pe autor de rigoarea cercetarii de specialitate, totusi, in economia opusului se opereaza cu o fantezie moderata, naratiunea urmand, uneori pana la detaliu, realitatea istorica desprinsa din cronici, precum si cea a documentului strict stiintific. Scris deliberat intr-o maniera clasica, traditionala, adaptata subiectului istoric, avand un substrat polemic, romanul se doreste accesibil, adresandu-se unei largi si variate categorii de cititori. Reusita ramane la libera judecata a lectorului. - Autorul

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ochiul dragonului", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura fantasy, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ion Moise si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Ochiul dragonului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ochiul dragonului" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ochiul dragonului

Produse similare si recomandari

13 povestiri
Aldous Huxley
30.00 21.00 RON
Sus, in aer
Walter Kirn
29.90 23.92 RON
Orasele scufundate
Felix Aderca
12.00 8.00 RON
Magazinul de sinucideri
Jean Teule
19.90 15.92 RON
Menajeria lui Jamrach
Carole Birch
34.90 27.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ochiul dragonului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Moise

Deocamdata in afara de "Ochiul dragonului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ion Moise.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter