Occidentalizarea lumii

Occidentalizarea lumii

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Relatii internationale

Recenzie Occidentalizarea lumii

Serge Latouche, unul dintre animatorii La revue du MAUSS, presedinte al asociatiei La ligne d'horizont, economist si filosof, profesor emerit la universitatea Paris-XI (Sceaux), este cel mai cunoscut aparator actual al perspectivei "descresterii conviviale". Printre altele, a publicat La Planete des naufrages (La Decouverte, 1991), L'Autre Afrique, entre don et marche (Albin Michel, 1998), Justice sans limites (Fayard, 2003) si La Megamachine (La Decouverte, 2004)

"0 politică de intervenţie masivă a statului pentru stimularea investiţiilor şi recursul la o strategie de cucerire a pieţelor (cu, eventual, o politică de mare putere) poate, după exemplul japonez..." Continuare...

"Atunci când Ahmed Auritul , sultanul Marrakeshului, foarte mândru de noul lui palat acoperit cu marmură şi aur, supranumit El-Bedi („minunea"), şi-a invitat bufonul să-1 viziteze..." Continuare...

Cartea "Occidentalizarea lumii" a fost publicata in categoria Istorie / Relatii Internationale. Diplomatie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Serge Latouche si a fost publicata de editura CA Publishing. Se poate cumpara cartea Occidentalizarea lumii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Occidentalizarea lumii" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8330-05-1
Pagini: 194
Format: 14,5 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Occidentalizarea lumii

Produse similare si recomandari

Dictionar de terorism
David Wright-Neville
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Occidentalizarea lumii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Serge Latouche

Deocamdata in afara de "Occidentalizarea lumii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Serge Latouche.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter