Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62

Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62

Editura Casa
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 62 din seria Idei creative

Recenzie Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62

Această carte prezintă o modalitate inedită de utilizare a fibrelor de rafie faţă de cea uzuală, de legare. Din rafie se pot confecţiona numeroase obiecte de uz casnic sau de decor: suporturi pentru pahare şi vase, coşuri, cutii pentru bijuterii.

În comerţ, rafia se găseşte într-o varietate foarte mare de culori, de aceea veţi putea confecţiona obiecte în nuanţele preferate. Tehnicile de lucru sunt prezentate pas cu pas, astfel încât toţi cei interesaţi să şi le poată însuşi uşor, iar mai târziu, după puţină practică, să poată crea propriile lor modele.

Cartea "Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Marta Varga, Marsi Lukacsne, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8189-65-9
Pagini: 32
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62

Produse similare si recomandari

Cum sa fii sexy
Bradley Bayou
44.99 18.00 RON
Evitati capcanele in cuplu
Louis Gosselin
15.00 8.00 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Marta Varga

Deocamdata in afara de "Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marta Varga.

Marsi Lukacsne

Deocamdata in afara de "Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marsi Lukacsne.

Idei creative

Obiecte decorative din rafie - Idei creative vol. 62
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter