Invatam sa desenam. Oameni in miscare

Invatam sa desenam. Oameni in miscare

Editura RAO
12,60 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Invatam sa desenam

Recenzie Invatam sa desenam. Oameni in miscare

Traducerea: Raluca Bucur

Aceasta carte iti propune o serie de modele pline de viata, surprinse in actiune. In functie de talentul tau, intr-o prima etapa cei copia modelele pentru a te obisnui cu modul de lucru. Apoi, dupa ce vei deprinde procedeul si vei avea mana mult mai sigura, vei desena singur oamenii care iti plac cel mai mult.
In aceasta suita de schite, vei descoperi liniile principale care definesc siluetele, precum si caracteristicile modelului pe care il vei desena.
Vei observa ca la anumite desene sunt cateva linii punctate: acestea te ajuta sa descoperi miscarea, dar pe parcurs trebuie sterse!

Cartea "Invatam sa desenam. Oameni in miscare" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Invatam sa desenam. Oameni in miscare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Invatam sa desenam. Oameni in miscare" este de 12.6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2003
ISBN: 973-7932-05-6
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Invatam sa desenam. Oameni in miscare

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Casa si familia
Suceveanu Arcadie
12.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Invatam sa desenam. Oameni in miscare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Invatam sa desenam

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter