O victima a dictaturii argentiniene

O victima a dictaturii argentiniene

Editura All
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie O victima a dictaturii argentiniene

În timpul negrei dictaturi argentiniene, militarii au reţinut şi au ucis sute de oameni. Femeilor însărcinate ajunse în captivitate în centrele ilegale de detenţie li se luau copiii, care erau oferiţi sub alt nume familiilor simpatizante ale regimului. La douăzeci şi şapte de ani, Victoria Donda, activistă în organizaţiile pentru Drepturile Omului, află că este o victimă a adopţiilor ilegale, că numele ei nu este Analía şi că adevăraţii săi părinţii au fost ucişi chiar de unchiul ei, ofiţer în armată. Pusă faţă în faţă cu destinul, Victoria este obligată să îşi reconstruiască istoria şi identitatea, spunând răspicat, de fiecare dată când are ocazia, Numele meu e Victoria.

Victoria Donda s-a născut în 1977, la Buenos Aires, într-un centru clandestin de detenţie. În 1998 a devenit membră în mişcarea de stânga Venceremos, în timp ce încă era studentă la Facultatea de Drept. În 2004 a lucrat alături de Alicia Kirchner la Ministerul Dezvoltării Sociale, apoi a participat la programul Claudia Falcone pentru apărarea Drepturilor Omului. În prezent este deputată în Parlamentul argentinian.

Cartea "O victima a dictaturii argentiniene" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Victoria Donda si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea O victima a dictaturii argentiniene prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O victima a dictaturii argentiniene" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-361-4
Pagini: 208
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O victima a dictaturii argentiniene

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O victima a dictaturii argentiniene. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Victoria Donda

Deocamdata in afara de "O victima a dictaturii argentiniene", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Victoria Donda.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter