O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu

O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu

Editura Polirom
32,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: HEXAGON

Recenzie O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu

„Istoria e de partea noastra. O sa va ingropam!”, le-a spus Hrusciov in 1956 ambasadorilor occidentali la Moscova. In deceniul care a urmat, tensiunile dintre URSS si SUA au atins apogeul, iar omenirea a ajuns in pragul unui nou razboi mondial si al unei catastrofe nucleare. Pornind de la datele oficiale si de la informatii mai putin accesibile publicului larg, Victor Suvorov dezvaluie adevaratele cauze ale crizei Berlinului sau ale crizei rachetelor din Cuba, trecute sub tacere de propaganda oficiala, de politicieni si istorici, atit in Rusia, cit si in afara ei.

Fostul agent GRU prezinta intrigile politice si lupta pentru putere din interiorul conducerii PCUS, precum si unele detalii esentiale privitoare la confruntarea dintre serviciile de informatii ale celor doua superputeri sau la construirea celei mai mari bombe atomice sovietice. Concluziile sale arunca o lumina noua asupra evenimentelor care au marcat climatul politic din a doua jumatate a secolului XX, influentind decisiv relatiile dintre URSS si SUA si evolutia Razboiului Rece.

"în timpul marilor succese ale Uniunii Sovietice obţinute în cosmos, în popor circula şi era puternic alimentată de propaganda oficială o poveste despre un tip de rachetă deosebită,..." Continuare...

"Nu demult, am urmărit pe unul dintre posturile americane de televiziune o dezbatere despre torturi. Unul dintre politicieni spunea: noi suntem americani! Nu avem dreptul să ne ocupăm cu aşa ceva!..." Continuare...

Cartea "O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu" a fost publicata in categoria Istorie / Istorie universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Victor Suvorov si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu" este de 32.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2536-9
Pagini: 384
Format: 13,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu

Produse similare si recomandari

Al treilea Reich
Richard Evans
59.99 RON
Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O sa va ingropam! Cronica maretului deceniu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Victor Suvorov

Victor Suvorov a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Acvariul : Cariera si defectiunea unui spion sovietic, Epurarea. De ce a decapitat Stalin armata?, Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietica?, Spargatorul de gheata : Cine a declansat al doilea razboi mondial?, Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor Speciale Sovietice, Ultima republica. Volumul I : De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi mondial?, Ultima republica. Volumul II : Cauza sfanta, Ultima republica. Volumul III : Dezastrul, Ziua M : Cand a inceput al doilea razboi mondial?. Editie 2011.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter