O parabola

O parabola

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Biblioteca William Faulkner

Recenzie O parabola

O mare operă despre un mare război, acţiunea acestui roman alegoric despre Primul Război Mondial desfăşurându-se în tranşeele din Franţa. Una din operele majore scrise de Faulkner, el însuşi luptând în război. Într-o dimineaţă de mai a anului 1918, un eveniment neobişnuit se petrece pe câmpul de bătălie din Franţa.

Trupele franceze şi germane se întâlnesc faţă în faţă după 4 ani de lupte în tranşee. În zori, regimentul aflat sub comanda generalului Gragnon refuză să atace... Un alt eveniment ciudat se petrece când germanii, în loc să profite, nu fac nici o mişcare. La prânz, pe întregul front a încetat focul, iar generalul Gregnon cere ca întregul regiment să fie executat.

"O parabolă a pornit de la o idee şi o speranţă, gândul neexprimat că dacă Iisus s-ar fi ivit de două ori, ar fi fost răstignit pe cruce de două ori, şi, pe de altă parte, că poate ni s-a mai acordat o şansă." - WILLIAM FAULKNER

Cartea "O parabola" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de William Faulkner si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea O parabola prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O parabola" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786066090971
Pagini: 480
Format: 12,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O parabola

Produse similare si recomandari

Complotul
Vladimir Volkoff
29.90 RON
Femeia-oracol
Margaret Atwood
45.90 RON
Inimi cicatrizate
Max Blecher
24.90 RON
Mai rau decat moartea
Charlaine Harris
39.89 RON
Poeticile lui Joyce
Umberto Eco
20.00 RON
Diavolul din manuscris
Nathaniel Hawthorne
24.00 RON
Citind Lolita in Teheran
Azar Nafisi
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O parabola. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

William Faulkner

William Faulkner a publicat inca 17 carti prezente in libraria noastra, Catunul, Conacul, Iscoada in tarana, Povestiri inedite, Recviem pentru o calugarita, Absalom, absalom!, Casa cu coloane , Catunul, Lumina de august, Neinfrantii, Nuvele regasite, Orasul, Orasul , Pogoara-te, Moise, Sanctuar, Sartoris, Steaguri in tarina, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Biblioteca William Faulkner

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter