O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1)

O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1)

Editura Leda
13,74 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Ashleys

Recenzie O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1)

Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!

Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.

Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.

Melissa de la Cruz este autoarea bestsellerului pentru adolescenti The Au Pairs si coautoarea unui foarte popular volum pentru adulti, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are aparitii frecvente la televiziune, CNN si E! Entertainment Television, in calitate de expert pe teme de stil, tendinte si celebritati, si scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan si New York Times. A crescut la Manila, San Francisco si New York, iar acum locuieste la Los Angeles impreuna cu sotul ei. Desi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaste cateva persoane care sunt...

A fost scrisa de Melissa de la Cruz si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1)" este de 13.74 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-477-6
Pagini: 256
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1)

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Melissa de la Cruz

Melissa de la Cruz a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Bal mascat, Revelatii, Sange albastru, Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3), Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4), Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2), dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter