O mica gluma

O mica gluma

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Iubiri de altadata

Recenzie O mica gluma

Povestirile lui Cehov au rămas şi vor rămâne în istoria literaturii graţie geniului cu care scriitorul rus impune personaje şi istorii memorabile. Ironic şi călduros, nestăpânit şi discret în acelaşi timp, autorul creează cu uşurinţă tablouri mişcătoare, menite să rămână vii în memoria cititorului.

În volumul de faţă suntem invitaţi să descoperim dacă un „Te iubesc!” şoptit poate fi ţinut minte o viaţă întreagă, cum arată dragostea când el locuieşte în Moscova iar ea în Sankt Petersburg, cât de rău se poate îndrăgosti un burghez fără calităţi de profesoara care îl învaţă franceză şi, bineînţeles, ce rol joacă laitmotivul poveştilor de dragoste eşuate – bănuiala – în relaţia dintre viaţă şi moarte. Cele opt iubiri povestite de Cehov au stârnit şi vor stârni întotdeauna o serie vastă de ecouri în inima celui care le citeşte.

Cartea "O mica gluma" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anton Pavlovici Cehov si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea O mica gluma prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O mica gluma" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-379-9
Pagini: 112
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O mica gluma

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O mica gluma. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anton Pavlovici Cehov

Anton Pavlovici Cehov a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Adevarul gol si alte povestiri (audiobook), Livada cu visini unchiul Vanea si alte piese, Teatru, Livada de visini , Livada de visini , Logodnica : Nuvele si povestiri, Pachet promotional Literatura rusa, Pavilionul numarul 6 si alte nuvele, Pescarusul, Un roman cu un contrabas si alte povestiri, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter