O iubire imposibila. Volumul I

O iubire imposibila. Volumul I

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie O iubire imposibila. Volumul I

Stephen Kenyon, duce de Ashburton, si-a luat întotdeauna în serios îndatoririle impuse de rang –  asta până când medicul familiei îi dă o veste socantă: mai are doar câteva luni de trăit. Încercând să îsi limpezească gândurile si sentimentele și să se împace cu propria soartă, Stephen fuge din lumea exclusivistă si izolată a celor privilegiati în care a trăit până acum, pornind să străbată tara ca om de rând.

Întâlnirea cu Rosalind Jordan, o orfană care s-a transformat într-o femeie încântătoare si plină de compasiune, îi trezeste din amortire inima îndurerată. Dar poate Stephen să-si declare dragostea constient de secretul care l-a făcut să fugă de vechea lui existentă? Iar Rosalind poate risca să iubească un om plin de taine, care, desi este pentru ea întruchiparea celor mai  profunde dorinte, totusi nu ar putea niciodată să-i apartină cu adevărat?

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduti autori americani de fictiune romantică, bucurându-se de o prezentă permanentă în topurile New York Times, Wall Street Journal si Publishers Weekly.

Premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America
Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste
Premiul pentru întreaga carieră acordat de Romantic Times

"Deşi vocea îi sună nesigură la primele replici, căpătă repede amploare şi forţă şi, în faţa ochilor fascinaţi ai lui Stephen, actorul se transformă într-un îndrăgostit..." Continuare...

"Haverford era mai degrabă un sat decât un oraş, dar trupa Fitzgerald făcuse deja afaceri bune aici şi era plăcut la hanul Green Man1. Rosalind îşi cără bagajele în minuscula..." Continuare...

Cartea "O iubire imposibila. Volumul I" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mary Jo Putney si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea O iubire imposibila. Volumul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O iubire imposibila. Volumul I" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-600-646-0
Pagini: 240
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O iubire imposibila. Volumul I

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O iubire imposibila. Volumul I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mary Jo Putney

Mary Jo Putney a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, O iubire imposibila. Volumul II, Compromisul inimii, Compromisul inimii, Dansul pasiunii, O noua viata, Pasiune si onoare, Taina contesei, Umbrele trecutului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter