O femeie de succes

O femeie de succes

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie O femeie de succes

Drumul spre înalta societate nu a fost usor pentru Jane Lofton, însă recompensa nu s-a lăsat asteptată. Un sot bogat, o fiică frumoasă, un loc de muncă pasionant, un cerc de prietene inteligente si elegante. Desigur, sotul indiferent o însală, fiica adolescentă îi aruncă vorbe dispretuitoare după fiecare sedintă de psihoterapie, iar compromisurile profesionale sunt uneori greu de suportat.

Totul se schimbă radical când, în urma unui accident de masină,  Jane primeste o a doua sansă la viată în schimbul promisiunii de a se dedica numai faptelor bune. Acest lucru se dovedeste însă destul de dificil, căci, toată viata, Jane a fost obisnuită să cheltuiască, nu să dăruiască! Acum, când totul se prăbuseste în jurul ei, Jane se confruntă cu o mare provocare: să învete să facă diferenta între ceea ce are pret si ceea ce are cu adevărat valoare.

Pamela Morsi este autoarea a peste douăzeci de bestselleruri si detinătoarea a două premii RITA din partea Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.  Romanele sale tratează cu umor si sensibilitate povesti de dragoste neobisnuite trăite de oameni obisnuiti.

"Scott mă privi lung, printre pleoapele îngustate, -îţi aminteşti de scuterul meu Honda? -Da, am zis, uimită puţin de adâncimea memoriei mele. -Vremuri antice, murmură el. Am..." Continuare...

"Am scotocit prin cămară până am găsit perechea id-lă. Erau nişte sandale roşii, cu tocuri de doisprezece ce timetri. Le-am încălţat şi abia am reuşit să mă ridic în picioare...." Continuare...

Cartea "O femeie de succes" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Pamela Morsi si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea O femeie de succes prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O femeie de succes" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-600-648-4
Pagini: 384
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O femeie de succes

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O femeie de succes. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Pamela Morsi

Deocamdata in afara de "O femeie de succes", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Pamela Morsi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter