O alta familie

O alta familie

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie O alta familie

Chrissie a fost întotdeauna convinsă că Richie o iubeste – si că a făcut asta în toti cei douăzeci si trei de ani petrecuti împreună – căci si-au construit împreună o familie fericită, au o casă frumoasă si trei fete încântătoare. Însă Richie nu a făcut niciodată pasul firesc – să divorteze de prima sotie, Margaret, cu care are un băiat, Scott. Desi aparent prima familie apartine trecutului, Chrissie îsi dă seama că nu mai poate ignora existenta acesteia când, brusc si socant, Richie moare, lăsând prin testament fiului său pianul valoros care i-a consacrat cariera de muzician.

Vechi resentimente, frustrări si gelozii trebuie acum să-si găsească o cale de rezolvare, iar confruntarea dintre trecut si prezent are pentru toti un rezultat pe care nimeni nu putea să-l prevadă.

„Trollope poate fi subtilă ca Austin, intuitivă ca Bröte – într-un cuvânt, strălucitoare.”

Cartea "O alta familie" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Joanna Trollope si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea O alta familie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "O alta familie" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-600-599-9
Pagini: 320
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret O alta familie

Produse similare si recomandari

Climate
Andre Maurois
20.00 RON
Un adevar incomod
Al Gore
65.99 RON
Igraine Faradefrica
Cornelia Funke
29.99 RON
Privind soarele in fata
Irvin Yalom
29.90 RON
Cei trei muschetari
Alexandre Dumas
44.90 RON
Doua orfeline
D Ennery
20.00 RON
Hero.Com - In slujba binelui
Andy Briggs
27.00 RON
Meseria de a trai. jurnal 1935-1950
Pavese Cesare
24.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea O alta familie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joanna Trollope

Pe langa "O alta familie", autorul Joanna Trollope a publicat si Nurorile.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter