Nuvele si povestiri

Nuvele si povestiri

Editura Cartex
13,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Nuvele si povestiri

Cartea "Nuvele si povestiri " a fost publicata in categoria Beletristica / Nuvele si povestiri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Vasile Voiculescu si a fost publicata de editura Cartex. Se poate cumpara cartea Nuvele si povestiri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nuvele si povestiri " este de 13.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Nuvele si povestiri

Produse similare si recomandari

Moara cu noroc
Ioan Slavici
8.00 RON
Mara
Ioan Slavici
10.00 RON
O faclie de Paste
Ion Luca Caragiale
8.00 RON
La Vulturi ! Editia a III - a
Gala Galaction
12.00 RON
Momente,schite,teatru,nuvele
Ion Luca Caragiale
7.50 RON
O suta si una de povestiri trasnite
Vasile Tonoiu
32.00 RON
Nuvele si povestiri
Ion Luca Caragiale
15.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nuvele si povestiri . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vasile Voiculescu

Vasile Voiculescu a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, In Gradina Ghetsemani. Antologie de poezie mistica, Iubire magica (BPT), Poezii (BPT), Ultimele sonete ale lui Shakespeare. Traducere imaginara (BPT), Zahei orbul - BPT, Calatorie spre locul inimii. Poeme religioase.Editie bilingva, Poezii, Vasile voiculescu. proza, Zahei orbul , dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter