Nuvele si povestiri

Nuvele si povestiri

Editura Gramar
11,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 216; ISBN : 978-973-591-622-0

Recenzie Nuvele si povestiri

"Fum pe coşul Hagiului nu s-a pomenit. Ridice viscolul nămeţii până la streşini. Apele să îngheţe tun. Treaba lor. Hagiul nu vrea să ştie de crapă pietrile la gerul Bobotezei, nici..." Continuare...

"Guşa sa roşie îngălbeni şi lot sângele îi năvăli în obrajii veştejiţi. Se împletici, oftă şi plecă plângând. - Ce au ei cu noi, nea Zobie? zise..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Nuvele si povestiri", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Nuvele si povestiri, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Barbu Stefanescu Delavrancea si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Nuvele si povestiri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nuvele si povestiri" este de 11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Nuvele si povestiri

Produse similare si recomandari

Drumul furnicilor
Constantin Abaluta
10.00 RON
Momente si schite
Ion Luca Caragiale
10.99 RON
Urcan Batranul
Pavel Dan
8.00 RON
Nuvele
Ioan Slavici
8.72 RON
 Istoria societatii scriitorilor romani
Teodor Vargolici
7.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nuvele si povestiri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Barbu Stefanescu Delavrancea

Barbu Stefanescu Delavrancea a publicat inca 26 carti prezente in libraria noastra, Apus de Soare, Apus de soare - Barbu St. Delavrancea, Apus de soare, Hagi-Tudose si alte scrieri, Apus de soare.Viforul.Luceafarul, Basme, nuvele, teatru, Fanta-Cella Nuvele : Cartea de acasa vol. 22, Hagi Tudose (audiobook), Hagi Tudose. Nuvele : Cartea de acasa vol. 13, Palatul de clestar, NUVELE, POVESTIRI, TEATRU, Apus de soare, Barbu Stefanescu Delavrancea - Teatru : Cartea de acasa vol. 26, Basme si povesti, Bunica. Invat sa citesc!, BUNICUL, BUNICA, Domnul Vucea, Domnul Vucea, Hagi-Tudose. Nuvele si schite (BPT), Nuvele, Nuvele, Nuvele si povestiri, Nuvele, povestiri si basme, Nuvele. Povestiri : Editia a II - a, Palatul de clestar, Teatru, Teatru (apus de soare. viforul. luceafarul), dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter