Nuvele. Editie 2012

Nuvele. Editie 2012

Editura Gramar
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Pagini alese - Literatura romana

Recenzie Nuvele. Editie 2012

Geniu bilateral, ca tehnica, I. L. Caragiale este, in acelasi timp, un geniu unitar, ca atitudine in fata vietii.

Satira lui izvoraste din strafunduri ancestrale, dintr-un instinct al feeriei, contrazis de platitudinea vietii reale, pe care o accepta modesta si inteleapta, fixata in canoane de bun simt si respect al traditiilor arhaice.

Povestitorul de duh oriental, mai just de nuanta balcanica, este savuros in pitorescul lui moral si de arta minutioasa, in felul cum stie sa reinvieze, prin limbaj si viziune, o lume in care visul si realitatea se-mbina, coordonate de o lucida ironie. - Pompiliu Constantinescu

Cartea "Nuvele. Editie 2012" a fost publicata in categoria Beletristica / Nuvele si povestiri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ion Luca Caragiale si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Nuvele. Editie 2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nuvele. Editie 2012" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8395-03-6
Pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nuvele. Editie 2012

Produse similare si recomandari

Moara cu noroc
Ioan Slavici
8.00 RON
Mara
Ioan Slavici
10.00 RON
O faclie de Paste
Ion Luca Caragiale
8.00 RON
La Vulturi ! Editia a III - a
Gala Galaction
12.00 RON
Momente,schite,teatru,nuvele
Ion Luca Caragiale
7.50 RON
O suta si una de povestiri trasnite
Vasile Tonoiu
32.00 RON
Nuvele si povestiri
Ion Luca Caragiale
15.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nuvele. Editie 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Luca Caragiale

Ion Luca Caragiale a publicat inca 46 carti prezente in libraria noastra, Caldura mare. Doua loturi (audiobook), Momente si schite : Cartea de acasa vol. 7, Momente si schite, Momente si schite. Nuvele si povestiri - BPT, Momente,schite,teatru,nuvele, Momente. Schite, Nuvele, Nuvele si povestiri, O faclie de Paste, O scrisoare pierduta, Pastrama trufanda : Nuvele si povesti, Schite, nuvele si teatru, Teatru : Cartea de acasa vol. 8, Teatru, Teatru, editia a II - a, Vizita, Momente Schite Teatru, Abu - hassan, Bubico... Invat sa citesc!, Caldura mare. Doua loturi (audiobook), Caragiale (dl. goe ; amici ; telegrame), Cănuţă, om sucit, D-l Goe... Invat sa citesc!, Istoria se repeta, Momente, Momente si schite, Momente si schite, Momente si schite , Momente si schite, Momente si schite, Momente, schite, nuvele, Momente. Schite , Nuvele , Nuvele, Nuvele si povestiri, Nuvele. Povestiri. Povesti : Cartea de acasa vol. 31, O faclie de Paste.La hanul lui Manjoala (audiobook), Proza Fantastica, Schite. teatru. nuvele, Scrieri esentiale volumele i-v, Teatru, Teatru, Teatru, Teatru , Teatru, Vizita... Invat sa citesc!, dintre care primele 16 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter