Nurorile

Nurorile

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Nurorile

Când cel mai mic dintre cei trei fii ai lui Anthony si Rachel Brinkley se însoară, nimeni nu este pregătit  pentru schimbarea profundă pe care acest eveniment o va provoca în familie. Din motive diferite, celelalte două nurori nu au putut să se opună influentei materne pe care Rachel a continuat să o exercite asupra fiilor ei, ceea ce a făcut ca întreaga familie să rămână în continuare strâns legată de casa părintească din Suffolk. Dar Charlotte — foarte tânără, foarte frumoasă si foarte alintată — nu are de gând să îsi împartă autoritatea cu proaspăta soacră si îsi propune să schimbe echilibrul de forte.

Curând, Rachel descoperă că începe să piardă controlul si nurorile devin mai importante pentru fiii ei decât ea însăsi — un transfer inevitabil de loialitate, care declansează furia lui Rachel, afectează linistea lui Anthony si provoacă valuri neasteptate în cele trei căsnicii.
Joanna Trollope reuseste să exploreze cu sinceritate si profunzime crizele care apar când o generatie, cu obiceiurile si deprinderile ei, trebuie să facă loc celei noi  — si toti sunt nevoiti să învete din nou ce înseamnă cu adevărat dragostea de familie.

Joanna Trollope are o carieră de scriitoare de peste treizeci de ani, cărtile sale înregistrând un succes urias, cu vânzări de milioane de exemplare, mai multe fiind ecranizate. Este considerată una dintre cele mai importante romanciere britanice contemporane, fiind distinsă cu Ordinul Imperiului Britanic pentru contributia adusă literaturii.

Cartea "Nurorile" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Joanna Trollope si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Nurorile prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nurorile" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-600-596-8
Pagini: 320
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nurorile

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nurorile. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joanna Trollope

Pe langa "Nurorile", autorul Joanna Trollope a publicat si O alta familie, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter