Numerologie practica

Numerologie practica

Editura Polirom
22,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 216; ISBN : 978-973-46-1584-1

Recenzie Numerologie practica

Ilustratii de Manuela Oboroceanu
 
Numerologia este o metoda de analiza si divinatie ce ofera indicatii cu privire la personalitate si destin. Numele, data nasterii si aproape toate elementele care au legatura cu viata noastra de zi cu zi (adresa, numarul de telefon, denumirea firmei la care lucram etc.) pot fi transpuse intr-o forma numerica simpla. Ea descrie personalitatea, motivatiile, scopurile, talentele si limitarile noastre, felul cum relationam cu mediul inconjurator, compatibilitatea cu alte persoane sau chiar momentele in care este cel mai bine sa actionam pentru a avea succes.

"Nu pot să las baltă un lucru când ştiu că ceilalţi contează pe mine. Vreau să ştiu totul pentru a elimina orice îndoială. Verific lucrurile de mai multe ori ca să mă asigur..." Continuare...

"Alte implicaţii numerologice întâlnite frecvent în cotidian Nume de fată, căsătorie, nume după soţ, divorţ Deşi în România căsătoria impune în mod tradiţional..." Continuare...

Cartea "Numerologie practica " a fost publicata in categoria Paranormal / Numerologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Dicu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Numerologie practica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Numerologie practica " este de 22.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Numerologie practica

Produse similare si recomandari

Numerele naturii
Stewart Ian
25.00 RON
Stiinta Numerelor
Gerard Encausse (Papus)
27.00 RON
Elemente de numerologie
Rodford Barrat
15.20 RON
Numerologie pentru toti
Jean Daniel Fermier
18.00 RON
Secretele Numerologiei
Richard Craze
59.90 RON
Numerologie pentru incepatori
Gerie Bauer
16.19 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Numerologie practica . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihaela Dicu

Mihaela Dicu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Zodiacul. Cartea semnelor astrale editia a II - a, Primul pas spre horoscop : Planete si asteroizi in semne, Zodiacul : Cartea semnelor astrale.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter