Numerologie pentru toti

Numerologie pentru toti

Editura Paralela45
Editia: 2
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti practice

Recenzie Numerologie pentru toti

Numerele ne vorbesc de milenii. Mai mult decat atat: ne caracterizeaza. Numerologia este studiul semnificatiei numerelor si al implicatiilor acestora in viata noastra de zi cu zi. La intrebarea fundamentala „Cine sunt si ce trebuie sa fac?”, numerologia nu va ofera un raspuns imediat, dar va permite sa va gasiti singuri solutiile cele mai potrivite.

Numerologia nu va prezice viitorul, ci va prezinta anumite potentialitati individuale care trebuie exploatate, perioade nefavorabile din viata care pot fi depasite fara daune majore, relevandu-va calea pe care trebuie sa mergeti pentru a va indeplini menirea.

Invatati sa aflati cine sunteti si care va sunt posibilitatile cu ajutorul unor calcule simple si a unei interpretari a numerelor ale carei secrete vi le dezvaluie Jean-Daniel Fermier. Conform numerologiei, numele si prenumele pe care la purtati nu sunt intamplatoare, asa cum nu este intamplatoare data la care v-ati nascut.

Deveniti stapan pe existenta dumneavoastra descoperind vibratiile si ciclurile care va sunt favorabile. Aflati cum sa identificati momentul optim pentru luarea unei decizii importante, cum sa infruntati dificultatile vietii, sa ghiciti care sunt intalnirile cu adevarat decisive si sa negociati suferintele din amor.

Cartea "Numerologie pentru toti" a fost publicata in categoria Paranormal / Numerologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jean Daniel Fermier si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Numerologie pentru toti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Numerologie pentru toti" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1400-1
Pagini: 200
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Numerologie pentru toti

Produse similare si recomandari

Ziua ta de nastere
Gary Goldshneider, Joost Elffers
42.30 RON
Numerele naturii
Stewart Ian
25.00 RON
Stiinta Numerelor
Gerard Encausse (Papus)
27.00 RON
Numerologia italica
Mecari Lemi Gemil
13.41 RON
Numerologie practica
Mihaela Dicu
22.96 RON
Secretele Numerologiei
Richard Craze
59.90 RON
Numerologie pentru incepatori
Gerie Bauer
16.19 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Numerologie pentru toti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean Daniel Fermier

Pe langa "Numerologie pentru toti", autorul Jean Daniel Fermier a publicat si Numerologie pentru toti.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter