Numele si umbra

Numele si umbra

Editura RAO
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Numele si umbra

"Vartan Arachelian, publicist de rang înalt cu o veche şi bogată experienţă pe frontul celei de-a patra puteri în stat, <> ce nu-şi pierduse chiar de tot conţinutul nici în trecutul regim... N-au lipsit nici atunci, sub dictatură, veritabile campanii de presă puse în slujba adevărului, a combaterii nedreptăţii şi a scoaterii la lumină a paginilor ocultate din istoria românilor. Ca întotdeauna, în îndelungata sa activitate publicistică, Vartan Arachelian îşi alege şi azi să scrie despre subiecte dificile, controversate şi riscante. Îşi asumă consecinţele abordării acestor subiecte incomode pentru dezvăluirea cărora opinia publică nici nu este pregătită. (...)

Nu de dragul senzaţionalului ieftin face un ziarist pursânge astfel de gesturi, ci din convingerea că opinia publică, puţin sau deloc pregătită, trebuie să afle cu orice preţ adevărul despre ceea ce a fost aşa cum a fost." C. Stănescu (revista Cultura)  "Volumul de faţă, Numele şi Umbra, este realizat sub forma unui puzzle literar, o combinaţie genuină de eseu, proză şi reportaj, despre sine şi despre cei din generaţia sa, ca şi destine ale armenilor din România." - Vartan Arachelian

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Numele si umbra", publicata in 4 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Vartan Arachelian si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Numele si umbra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Numele si umbra" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786068251349
Pagini: 544
Format: 13 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Numele si umbra

Produse similare si recomandari

Necredincioasa
Ayaan Hirsi Ali
39.99 RON
Insemnari de viata
eleanor Coppola
39.99 RON
Reversul medaliei
Andreea Raducan
32.00 RON
Procesul lui Socrate
Claude Mosse
11.50 RON
Leonardo
Michael White
23.90 RON
Diana
Andrew Morton
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Numele si umbra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vartan Arachelian

Vartan Arachelian a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Noaptea bastarzilor, Toamna patimirii noastre, Duminica dupa infern, Siruni : Odiseea unui proscris, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter