In numele printesei moarte

In numele printesei moarte

Editura Nemira
78,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Diverse

Recenzie In numele printesei moarte

Ar putea fi un basm cu grădini fermecate. Dar este o poveste adevărată, trăită de o printesă. Selma, născută într-un palat dintr-un Istanbul feeric, un oras ce nu va mai fi niciodată la fel, un spatiu al desfătărilor si al parfumurilor dulci.

Selma are sapte ani, dar istoria o alungă din Istanbul si o condamnă la exil. Familia imperială a Turciei este nevoită să locuiască la Beirut, mica printesă pierzându-si tara, tatăl, copilăria si multe vise. Tineretea o smulge din propria viata si un destinul de neînteles o transformă în sotia unui rajah indian, pe care-l vede pentru prima oară în ziua căsătoriei. În Liban, în India si în Franta, Selma rămâne o străină. Printesa fără liniste si fără casă îsi trăieste iubirea în Orasul Luminilor. Dar vine războiul.

Kenizé Mourad scrie un roman cu parfumuri tari, care te farmecă de la primele pagini. Jurnalista specializată în relatiile cu Orientul Mijlociu se întoarce într-o viată străină, încercând să-i descâlcească itele: „Mai târziu, mult mai târziu, am vrut să înteleg cine a fost mama. Stând de vorbă cu cei care au cunoscut-o, consultând cărti de istorie, ziarele epocii si arhivele risipite ale familiei, am încercat să reconstitui episoade ale existentei ei si să retrăiesc ce a trăit ea. Si, pentru a mă apropia si mai mult de mama, am avut încredere în intuitia si în imaginatia mea“.

Cartea "In numele printesei moarte" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Kenize Mourad si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea In numele printesei moarte prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In numele printesei moarte" este de 78.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-579-373-6
Pagini: 736
Format: 15 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret In numele printesei moarte

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In numele printesei moarte. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kenize Mourad

Deocamdata in afara de "In numele printesei moarte", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kenize Mourad.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter