In numele lui Usama Bin Laden

In numele lui Usama Bin Laden

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Rao istorie

Recenzie In numele lui Usama Bin Laden

11 septembrie 2001 o lume intreaga este bulversata: New Yorkul si Washingtonul sint in flacari. Atentatele sint atribuite retelelor secrete ale lui Usama bin Laden, un terorist putin cunoscut publicului pina in acel moment.
Roland Jacquard cauta in arhivele sale si ne dezvaluie in volumul de fata ... cine este acest miliardar arab. Care sint obiective sale? Cine sint militantii si luptatorii sai kamikaze? Cine sint teroristii care fac parte din "Fratia lui Usama Bin Laden", organizatie care se intinde ca o pinza de paianjen, actionind din Algeria pina in Filipine? Care sint sursele de fintare? Unde sint ascunzatorile, care sint retelele din Franta, Anglia, Germania sau din America de Nord? Ce operatiuni au initiat acestea, de la atentatele asupra cladirilor World Trade Center pina la cele asupra ambasadelor americane din Africa de est, de la asasinarea turistilor la Luxor, in Egipt, sau a soldatilor din Marina SUA in Arabia Saudita pina la dinamitarea unui distrugator in Aden? Roland Jacquard raspunde la toate aceste intrebari cu fapte, nume si documente de necontestat.

Cartea "In numele lui Usama Bin Laden" a fost publicata in categoria Istorie / Istorie contemporana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Roland Jacques si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea In numele lui Usama Bin Laden prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In numele lui Usama Bin Laden" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2001
ISBN: 973-576-391-5
Format: carte
Limba: ro

Pret In numele lui Usama Bin Laden

Produse similare si recomandari

Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Sfirsit de secol la Havana
J. F. Fogel, B. Rosenthal
34.99 RON
Arhivele Securitatii
coord. Silviu B. Moldovan
25.00 RON
Berisha si Albania democratica
Fahri Balliu
24.90 RON
Romania, romanii si comunismul
Radu Theodoru
22.00 RON
Marile manipulari din epoca moderna
Bernard Raquin
27.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In numele lui Usama Bin Laden. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Roland Jacques

Deocamdata in afara de "In numele lui Usama Bin Laden", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roland Jacques.

Rao istorie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter