Nu te increde in nimeni

Nu te increde in nimeni

Editura RAO
27,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Nu te increde in nimeni

O slujbă bună, un apartament frumos în Los Angeles, o viaţă liniştită - Nick Horrigan a lăsat în urmă un incident traumatizant petrecut chiar înainte să împlinească 18 ani. Sau cel puţin aşa părea, până când o echipă SWAT apare pe neaşteptate în locuinţa lui, în miez de noapte, şi îl târăşte spre un elicopter. Nick află că un terorist a pus mâna pe o centrală nucleară şi ameninţă să o arunce în aer... dacă nu vorbeşte cu el.

Atras în vârtejul unei intrigi mortale, Nick este acuzat că deţine un secret periculos, care îl va duce în culisele unei curse pentru alegerile prezidenţiale. În vreme ce adevărul este scos la lumină
încetul cu încetul, dezvăluit de sub straturi de minciuni şi înşelătorii, un singur lucru este sigur: secretul demult îngropat, legat de traumele din trecutul său, ameninţă acum la fiecare pas viaţa lui
Nick.

Cartea "Nu te increde in nimeni" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gregg Hurwitz si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Nu te increde in nimeni prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nu te increde in nimeni" este de 27.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066092340
Pagini: 448
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Nu te increde in nimeni

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nu te increde in nimeni. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gregg Hurwitz

Deocamdata in afara de "Nu te increde in nimeni", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gregg Hurwitz.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter