Nu-s genul asta de fata!

Nu-s genul asta de fata!

Editura Polirom
38,66 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-46-1298-7;ANUL APARITIEI: 2009;NUMAR PAGINI: 560
Colectia: CHIC

Recenzie Nu-s genul asta de fata!

Nu-s genul asta de fata! (2005) prezinta criza sentimentala si familiala a unei femei de (putin peste) treizeci de ani. Parasita la altar de logodnicul ei, Henrietta Tate isi regaseste echilibrul si fericirea alaturi de seful ei, Marcus, cu care se casatoreste si are doi copii incintatori, o minunata ferma in Kent si un apartament cochet la Londra. Punind familia pe primul plan, Henrietta este bucuroasa sa stea acasa si sa se ocupe de gospodarie, insa dupa plecarea copiilor la internat viata la tara i se pare lipsita de farmec. Perspectiva de-a deveni asistenta personala a unui istoric celebru si extrem de aratos pare o idee minunata, insa o greseala absurda, agravata de mindria sotului si imposibilitatea unei comunicari reale, ameninta sa-i destrame casnicia. Iar revenirea logodnicului din tinerete – la fel de fermecator si, mai ales, la fel de indragostit de Henrietta – nu face decit sa complice si mai mult lucrurile. Galeria de personaje amuzante si temperamentale, suspansul actiunii si stilul debordind de umor al scriitoarei sint ingredientele care fac din Nu-s genul asta de fata! o lectura savuroasa si pasionanta.

„O lectura obligatorie pentru adevaratii fani chick-lit. In lumea imaginata de Catherine Alliott nu veti gasi doar lapte si miere, ci si un strop de amaraciune, fapt care sporeste senzatia ca protagonistii din Nu-s genul asta de fata! sint oameni reali, nevoiti sa ia decizii reale.” The Times

„Catherine Alliott creeaza niste personaje amuzante si profund umane, pe care le veti simpatiza din prima clipa. Fiecare capitol al acestei carti este o surpriza si o incintare!“
Sunshine Coast Daily

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Nu-s genul asta de fata! ", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alliott Catherine si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Nu-s genul asta de fata! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Nu-s genul asta de fata! " este de 38.66 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Nu-s genul asta de fata!

Produse similare si recomandari

La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
Regina gafelor
Cabot Meg
8.91 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Regina gafelor la New York
Cabot Meg
8.91 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Nu-s genul asta de fata! . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alliott Catherine

Deocamdata in afara de "Nu-s genul asta de fata! ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alliott Catherine.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter